Otava 2020 ilmoittautuminen päättynyt

Otava 2020 leirille ilmoittaudutaan Kuksassa osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26026.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 30.1.2020 klo 23:59. Ilmoittautumista ei kannata jättää viimeiseen hetkeen, sillä järjestelmä ei kestä kovin hyvin ruuhkahuippuja. Kannattaa siis hoitaa ilmoittautuminen kuntoon hyvissä ajoin!

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä.

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä.

Lisätietoja täältä ja Otavan nettisivuilta.

Kysymyksiin vastaavat:

leirilippukunnanjohtaja Victoria Rumbin (victoria.rumbin@gmail.com)

L-SP:n projektityöntekijä Heli Matintalo (heli.matintalo@partio.fi)