Kaikki partiotoiminta peruttu 15.4. saakka

Suomen Partiolaisten ja viranomaisten ohjeistuksien perusteella KAIKKI PARTIOTOIMINTA ON VÄLIAIKAISESTI TAUOLLA alkaen välittömästi.

Meille partiossa on ensisijaisen tärkeää on huolehtia lasten ja nuorten sekä vapaaehtoistemme terveydestä. Näillä rajoituksilla on tarkoitus ehkäistä COVID-19 viruksen leviämistä, ja edistää koko yhteiskunnan terveyttä ja turvallisuutta.

https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaan tauko kestää ainakin 15.4.2020 saakka. On todennäköistä, että Vaakun Vartijoiden kaikki toiminta keväällä 2020 perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Tämä tarkoittaa siis niin viikoittaisia ryhmien kokouksia kuin leirejä ja muitakin tapahtumia.

Ainakin seuraavat tapahtumat perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan:
– Kaikki viikkotoiminta 17.4. saakka
– 13.-15.3. lippukunnan Talvileiri Muumilaakso
– 16.3. ROK-kurssin koulutusilta
– 28.3. Leijankorven alueen KITT
– 29.3. lippukunnan kevätkokous (järjestetään Skype-kokouksena samana ajankohtana)

Vaakun Vartijoiden johtajisto seuraa keskusjärjestö Suomen Partiolaisten ja viranomaisten tiedotteita tilanteeseen liittyen ja tekee päätökset toiminnan jatkamisesta niiden mukaisesti. TOIMINNAN JATKAMISESTA ILMOTETAAN ERIKSEEN kaikille jäsenille, sillä on mahdollista että tauko jatkuu 15.4. jälkeenkin.

Toivomme että partiotoimintaa voidaan jatkaa mahdollisimman pian!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja Oliver Pitkänen (pitkanen.oliver@gmail.com)