Kauppakassi-rinki Paattisille

Partiolaiset ympäri maailman ovat vuosikymmeniä tehneet parhaansa heikommassa asemassa olevien auttamiseksi konfliktialueilla, luonnonkatastrofien ja humanitääristen kriisien keskellä. Suomessa olemme pitkälti eläneet näiden kriisien ulkopuolella, mutta nyt olemme tulleet tilanteeseen, jossa apuamme tarvitaan.

Vaakun Vartijat aloittaa järjestämään kauppakassi-rinkiä Paattisten ja Tortinmäen, sekä mahdollisuuksien mukaan Moision ja Yli-Maarian alueella. Tarkoituksena on auttaa ruokaostosten ja muiden välttämättömien tarpeiden hankinnassa COVID-19 viruksen riskiryhmiin kuuluvia eli yli 70-vuotiaita, sairaita ja muita kotikaranteeniin joutuneita.

Tähän tarvitsemmen kuitenkin teidän apuanne. Ilmoittaudu mukaan rinkiin alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen ei itsessään sido mihinkään, vaan kaikki apu toteutetaan vapaaehtoisten mahdollisuuksien mukaan. Osallistuaksesi et välttämättä tarvitse omaa autoa. Myös kaikki ei-partiolaiset ovat tervetulleita mukaan, tämä on kaikkien yhteinen asia. Alaikäiset partiolaiset osallistuvat huoltajansa kanssa.

https://forms.gle/AqD6KJnPKLBttCGUA

Käytännön järjestelyitä suunnitellaan vielä. Lisätietoa toiminnasta on tulossa mahdollisimman pian. Kiitos että autat!