Koronatilanteen vaikutukset toimintaan

Poikkeuksellisen kevään jälkeen pääsemme jatkamaan partiotoimintaa. Täysin normaalisti partiokokouksia ja muita tapahtumia ei kuitenkaan voida vielä järjestää, vaan tilanne on otettu huomioon kaikessa Vaakun Vartijoiden toiminnassa. Toivomme, että kaikilla on turvallinen mieli tulla takaisin mukaan partioon.

On tärkeää, että kipeänä ei tulla partiokokoukseen tai tapahtumiin. Tämä koskee niin partiolaisia kuin johtajiakin.

Partiokokoukset pidetään pääasiassa ulkotiloissa koko syksyn 2020 ajan. Lähikontakteja vaativien leikkien ja aktiviteettien tilalle suunnitellaan väljemmin toteutettavaa toimintaa. Suuria ryhmiä pyritään jakamaan aina pienempiin osiin. Mikäli sisätiloissa ollaan, ylläpidetään sielläkin turvavälejä ja suuremmat ryhmät jaetaan tarvittaessa useampaan erilliseen tilaan.

Kokoukseen saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa pestään ja desinfioidaan kädet johtajien ohjaamana. Myös siivousta on tehostettu sisätiloissa.

Viikonloppuleirit ja muut viikkokokouksia pidemmät tapahtumat järjestetään siten, etteivät eri ikäisten partiolaisten ryhmät sekoittuisi, vaan ohjelmapisteillä, syömässä ja muunakin aikana ollaan oman ryhmän kesken. Mahdollisuus käsihygieniaan järjestetään aina.

Mikäli kysymyksiä ilmenee, ole rohkeasti yhteydessä omaan ryhmänjohtajaan tai lippukunnanjohtaja Oliveriin.