Syyskokouksessa jaettiin pestit sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2021

Yhdistyksen syyskokouksessa 25.11. valittiin henkilöt lippukunnan pesteihin ja hallitukseen vuodelle 2021. Lisäksi syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion vuodelle 2021, jotka ovat luettavissa alla olevista linkeistä.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

Tulo- ja menoarvio vuodelle 2021

Yhdistykseen hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Oliver Pitkänen, sekä muiksi jäseniksi Tiia Angervo, Minna Kraama, Tero Lahti, Harri Mäki, Tiina Tähtikari, ja Anni Veräjänkorva.

Vaakun Vartijoissa on käytössä johtokolmikkomalli, jossa lippukunnan johtajiston toimintaa johtaa ja ohjaa lippukunnanjohtaja apunaan ohjelmajohtaja ja pestijohtaja. Ensi vuonna pesteissään jatkavat lippukunnanjohtaja Oliver Pitkänen, pestijohtaja Tero Lahti ja ohjelmajohtaja Tiia Angervo.

Pesteissään jatkavat myös sihteeri Anni Veräjänkorva, rahastonhoitaja Tiina Tähtikari, viestintävastaava Julia Mäkinen, kalustonhoitaja Harri Mäki ja sudenpentuvastaava Minna Kraama. Seikkailija- ja tarpojavastaavaksi valittiin Oliver Pitkänen, jäsenrekisterinhoitajaksi sekä samoaja- ja vaeltajavastaavaksi Tero Lahti. Lisäksi turva-aikuisiksi valittiin Tiia Angervo ja Tero Lahti.