Maaliskuun koronaohjeet

Viranomaisten ja Lounais-Suomen partiopiirin ohjeiden mukaisesti yli 12-vuotiaiden paikan päällä tapahtuva harrastustoiminta keskeytetään maaliskuun ajaksi. Tämä tarkoittaa siis, että Salapoliisit- ja Naalit-vartiot siirtyvät maaliskuun ajaksi pelkästään etänä tapahtuvaan toimintaan. Myös sudenpennut jatkavat marraskuun ajan etänä ryhmän suuren koon vuoksi.

Haukat- ja Minikanat-vartiot jatkavat marraskuun ajan toimintaa entiseen tapaan, eli ulkona ja turvavälejä painottaen. Myös maskisuositus ryhmien kokouksissa on voimassa maaliskuun ajan.

Sudenpentujen, Salapoliisien ja Naalien johtajat ovat pian yhteydessä ryhmäläisiin ja huoltajiin toiminnan järjestelyistä, kunhan saavat suunniteltua ja sovellettua toimintasuunnitelmiaan etänä järjestettäviksi. Haukat ja Minikanat jatkavat kokouksiaan oman toimintasuunnitelmansa mukaisesti.

Ajantasaiset ohjeet ja rajoitukset partiotoiminnan osalta löydät täältä.