Yrjön päivän juhla torstaina 22.4.

Vaakut järjestää partiokevään päätteeksi koko lippukunnan yhteisen Yrjön päivän juhlan torstaina 22.4. klo 18.00. Mukaan ovat tervetulleita kaikki partiolaiset ja kotiväki. Yrjön päivää vietetään tällä kertaa etäyhteyksin Zoom-palvelun kautta. Tilaisuus kestää hieman yli puoli tuntia. Tiedossa on mm. parhaita paloja ryhmien partiokeväästä sekä uusien partiolaisten partiolupauksen antaminen.

Jos sinulla on Zoom-palvelu jo ladattuna tietokoneellesi/mobiililaitteellesi pääset liittymään videopuheluun tästä linkistä tai meeting ID:llä 633 9693 5521.

Mikäli ohjelmistoa ei ole vielä koneellasi ladattuna, pääset asentamaan sen Zoom-palvelun verkkosivuilta löytyvästä latauslinkistä. Asennuksen jälkeen pääset liittymään videokokoukseen ylempänä olevasta linkistä tai meeting ID:llä. Videokokoukseen ei pysty osallistumaan ohjelmistoa asentamatta, mutta kokoukseen osallistuminen ei vaadi kirjautumista. Kannattaa ladata ohjelmisto koneelle hyvissä ajoin, jotta mahdollisessa ongelmatilanteessa koko Yrjön päivän juhla ei mene sivu suun.

Pyydämme, että tilaisuuden ajan pidetään videoyhteydet ja mikrofonit pois päältä yhteyksien säästämiseksi. Pyydämme kuitenkin erikseen esimerkiksi partiolupausta annettaessa laittamaan kameran ja mikrofonin päälle.

Tervetuloa siis kaikki Vaakun Vartijat sekä kotiväki mukaan päättämään partion kevätkausi yhdessä!