Partion syyskausi alkaa

Vaakkujen ryhmien partiokokoukset käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla. Partioon mukaan pääset saapumalla torstaina 26.8. klo 18-19 Paattisten seurakuntatalolle syksyn ilmoittautumistilaisuuteen. Siellä uudet partiolaiset merkitään partion jäsenrekisteriin ja heille kerrotaan tärkeitä tietoja partioharrastukseen liittyen. Mikäli et pääse paikalle ilmoittautumistilaisuuteen, voit myös ilmoittautua mukaan sähkpostitse partio@vaakunvartijat.fi tai saapua paikalle ensimmäiseen kokoukseen. Muistathan tällöin kertoa partiojohtajille, ettet ole vielä tehnyt jäsenilmoittautumista. Lisää mukaan liittymisestä pääset lukemaan Liity mukaan! sivulta.

Vanhoille jäsenille on lähetetty ilmoittautumislomake sähköpostitse. Ilmoittauduthan mukaan toimintakaudelle 2021-2022 lomakkeen kautta tai ilmoittautumistilaisuudessa 26.8.! Ilmoitathan myös mikäli partiolainen ei enää jatka partioharrastusta, jotta tiedämme päättää partion jäsenyyden.

Partioryhmien kauden kokousajat löydät Ryhmät sivulta. Ryhmien syksyn toimintasuunnitelmat päivitetään ryhmien omille sivuille elokuun aikana.