Koronatilanteen vaikutus syksyn partiotoimintaan

Tällä hetkellä partiolaiset saavat harrastaa omissa ryhmissään melko normaalisti ilman rajoitustoimia. Ulkotoimintaa kuitenkin suositellaan edelleen ja Vaakkujen syksyn partiokokoukset tullaan pitämään pääsääntöisesti ulkona, ainakin syyskauden alkupuolen ajan. Sisätiloissa toimittaessa suositellaan maskien käyttöä yli tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille. Kokousten ohjelmien suunnittelussa pyritään mahdollisimman hyvin ottamaan huomioon turvavälien säilyminen ja muut varotoimet koronan leviämisen ehkäisemiseksi. Reagoimme tarpeen mukaan tautitilanteessa tapahtuviin muutoksiin.

Ethän saavu partiokokoukseen kipeänä tai mikäli joku muu taloudessasi sairastaa. Partiolaista kokouksiin tuodessa ja pois hakiessa huoltajien pyydetään pitämään turvavälejä parkkipaikalla ja piha-alueella. Saavu kololle tai ovelle vain jos sinulla on asiaa johtajille kokouksen päätteeksi.

Kokousten osallistujista pidetään kirjaa toiminnan tilastointia varten ja tiedot luovutetaan tarvittaessa viranomaisille tartuntojen jäljitystä varten. Osallistujalistat hävitetään syystoimintakauden päätteeksi.

Toivomme, että kaikilla olisi mahollisimman turvallinen olo osallistua partiotoimintaan, mutta varotoimista huolimatta täysin riskitöntä toimintaa emme voi taata.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja Oliver (pitkanen.oliver@gmail.com).