Huivien yö VII

Vaakkujen perinteinen syystapahtuma Huivien yö tulee jälleen!

Huivien yö VII järjestetään lauantaina 18.9., kun partiolaiset suuntaavat kohti Paattisten keskustaa etsimään kadonneen partiohuivin omistajaa. Omistajan etsintä vaatii kuitenkin tietoja, joiden saamiseksi on suoritettava tehtäviä ympäri Paattisten keskustaa.

Huivin omistajaa etsitään pienissä ryhmissä eli perhekunnittain ja/tai muutaman kaverin kanssa. Voit myös ottaa ryhmääsi mukaan ei-vielä-partiossa olevat kaverisi tutustumaan partioharrastukseen. Sudenpentuikäisten partiolaisten ryhmillä tulee olla oma aikuinen saattaja/saattajat mukana.

Lähtö ja ohjeistus tapahtuu klo 16-17 välisenä aikana seurakuntatalon pihalta. Jokainen ryhmä saa kiertää ja etsiä omaan tahtiinsa, takaisin seurakuntatalolla tulee olla klo 19 mennessä. 1.-2.-luokkalaisten sudenpentujen ilta päättyy kun etsintä on valmis.

Etsinnän päätteeksi eli klo 19-22 on 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille partiolaisille luvassa vielä omaa ohjelmaa. Loppuillan ohjelma päättyy klo 22, yöpymistä seurakuntatalolla ei tänä vuonna järjestetä.

Tapahtuma on kaikille ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tapahtumaan voivat osallistua myös ei-vielä-partiolaiset omissa ryhmissään tai tutun partiolaisen ryhmän mukana. Mukaasi tarvitset eväät, istuinalustan ja illan ohjelmaan taskulampun. Pukauduthan säänmukaisesti. Pimenevissä syysilloissa myös heijastimet tulevat tarpeeseen!