Tammileiri 2022

Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen piirileiri, joka tulee jälleen 9.–12.6.2022 Sauvon Ahtelaan. Tällä kertaa Tammileirillä päästäänkin ratkaisemaan mitä kinkkisimpiä salapoliisimysteereitä mäyräkoira Pasi L. Nuuskijan kanssa. Jo järjestyksessään 18. Tammileiri kantaakin nimeä Mestarietsivä.

Leirillä yövytään teltoissa omien tuttujen sudenpentukavereiden kanssa. Leirillä ruokailut, ohjelmat ja vapaa-aika vietetään ulkona, sillä sisätiloja ei ole. Mukana leirillä ovat tutut aikuiset johtajat. Mukaan johtajien avuksi ovat tervetulleita myös sudenpentujen huoltajat, ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut lähtemään aikuiseksi mukaan.

Ilmoittautumisaika kesän jännittävimpään salapoliisimysteeriin on vuodenvaihteen jälkeen 17.1.-20.2.2022.

Leirin osallistumismaksu on 85 euroa. Vaakun Vartijat myöntävät kaikille osallistujille samansuuruisen tukisumman leirimaksun helpottamiseksi. Lippukunntan tukisumma tarkentuu ilmoittautumisen alkuun mennessä.