Partion syyskausi alkaa viikolla 35

Vaakkujen ryhmien partiokokoukset käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla eli ke 31.8. tai to 1.9.. Partioon mukaan pääset saapumalla syksyn ilmoittautumistilaisuuteen torstaina 25.8. klo 18 Paattisten seurakuntatalolle. Ilmoittautumistilaisuus kestää noin tunnin. Siellä uudet partiolaiset merkitään partion jäsenrekisteriin ja heille kerrotaan tärkeitä tietoja partioharrastukseen liittyen. Mikäli et pääse paikalle ilmoittautumistilaisuuteen, voit myös ilmoittautua mukaan sähköpostitse partio@vaakunvartijat.fi tai saapua paikalle ensimmäiseen kokoukseen. Muistathan tällöin kertoa partiojohtajille, ettet ole vielä tehnyt jäsenilmoittautumista. Lisää mukaan liittymisestä pääset lukemaan Liity mukaan! sivulta.

Vanhoille jäsenille on lähetetty ilmoittautumislomake sähköpostitse. Ilmoittauduthan mukaan toimintakaudelle 2022-2023 lomakkeen kautta tai ilmoittautumistilaisuudessa 25.8.! Ilmoitathan myös mikäli partiolainen ei enää jatka partioharrastusta, jotta tiedämme päättää partion jäsenyyden.

Partioryhmien syksyn kokousajat löydät alta. Ryhmien syksyn toimintasuunnitelmat päivitetään ryhmien omille sivuille elokuun aikana.

Sudenpentulauma Peukaloiset (1.-3.-luokkalaiset) kokoontuu syksyllä keskiviikkoisin klo 17:30-18:30.

Seikkailijavartio Laiskiaiset (4.-5.-luokkalaiset) kokoontuu syksyllä keskiviikkoisin klo 18:00-19:00.

Tarpojavartio Haukat (6.luokkalaiset) kokoontuu syksyllä torstaisin klo 16:00-17:00.

Tarpojavartio Minikanat (7.-luokkalaiset) kokoontuu syksyllä keskiviikkoisin klo 18:30-19:30.

Tarpojatvartio Salapoliisit (8.-luokkalaiset) kokoontuu syksyllä keskiviikkoisin 18:30-19:30.

Samoajavartio Naalit kokoontuu vaihtelevasti toimintasuunnitelmansa mukaisesti