Menninkäisten maaliskuun avaus

Tervehdys Menninkäisten ryhmästä. Maaliskuun kunniaksi meidänkin ryhmä aloittaa blogin pitämisen kokouksistamme.

Tiistai-illan ohjelmassa oli luonnossa liikkuja ja erityisesti luonnon voimilta suojautuminen. Keskusteltuamme eri mahdollisuuksista ja mahdollisista uhkista kuten heikot jäät, kylmä ilma  ja ukkonen pääsimme toiminnalliseen osuuteen. Tämän toteutimme tekemällä maastoon etelä-suomalaisen hätämajoitteen eli lumiluolan. Reippaalla ahkeroinnilla ja yhteistyöllä saimme majoitteen valmiiksi ja heinistä vielä pohjalle hieman eristystäkin. Ja tietenkin tärkeimpänä kokeilimme luolan toimivuutta ja totesimme sen olevan  5:lle sudenpennulle ja 2:lle johtajalle aivan riittävä. Lopputarkastuksen jälkeen suoritimme hallitun majoitteeen purkauksen ja tarkastimme ettei luontoon tälläkään kertaa jäänyt kuin siellä jo olleita asioita. Iloinen, hauska ja toiminnantäyteinen kokous kiitos siitä kaikille osallistuneille.

Muistutus!!  Ensi tiistaina menemme laavulle retkelle ja kokous alkaa kololta jo klo 17 ja kestää klo 19!! Oma puukko, istuinalusta,pieni reppu ja reipas mieli mukaan. Voit halutessasi ottaa jotain pientä evästä mukaan.

Kategoria(t): Menninkäiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.