Menninkäisten nyyttärit

Toimintasuunnitelmaan oli merkitty nyyttärit ja sankoin joukoin Menninkäisten ryhmä olikin liikkeellä, hienoa!!

Alkulämmittelynä toimi pihalla leikitty kuka pelkää suursyömäriä-leikki jolla virittäydyimme illan aiheeseen. Sisälle päästyämme oli sudenpennuilla jo miltei kiire päästä runsaaseen herkkupöytään käsiksi. Monipuolisesti oli niin suolaista kuin makeaa herkkua, leivonnaista, einestä ja mehua tarjolla.

Herkuttelun lomassa keskusteltiin eri harrastuksista joita harrastamme partion lisäksi esim jujutsua, jalkapalloa, parkouria. Ehdimme pureutua jopa kiperiin kysymyksiin esimerkiksi Titanicin uppoamiseen johtaneista syistä  ja siitä onko laivan upottaneessa jäävuoressa vielä mustaa maalia kiinni vai lieneekö jo sulanut koko vuori. Lucitania-laivan kohtalosta torpedojen upottamaksi 1915 myös keskusteltiin. Opittiin uutena asiana M/s (Motor ship)  ja S/s (Steam ship) nimitysten merkitykset. Nämä aiheet nostivat keskusteluun vielä Estoniankin uppoamisen ja siihen johtaneet syyt sekä öljynporauslauttojen onnettomuudet.

Nopeasti kului taas tunti reippaitten nuorten herrasmiesten kanssa. Kiitos kaikille osallistujille keskusteluista  ja hyvin sujuneesta kokouksesta.

Huom! Ensi viikolla vietämme hiljaista viikkoa ja kokousta ei siis ole. Seuraavaksi siis on kokous 29.3 jolloin harjoittelemme leiritaitoja.

Kategoria(t): Menninkäiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.