Xstream toimintapajat

Mitä?
Xstream on lapsille ja nuorille tarkoitettu sarja toiminnallisia iltapäivätapahtumia Paattisilla. Toimintapajat koostuvat useista erilaisista ohjelmapisteistä, joissa osallistuja voi kiertää mielensä mukaan. Jokaisella kolmella tapahtumalla on oma teema, johon liittyviä ohjelmapisteitä on tarjolla.

Mitä ihmeen ohjelmapisteitä?
Ohjelmapisteet vaihtelevat toiminnallisesta ramboradasta street hockey turnaukseen, leikeistä ja peleistä tehtävärasteihin ja huonepakopeleihin, ja on paikalla myös tosielämän hullu tiedemies, jonka labrassa pääsee koittamaan omia kemistin taitoja. Osallistujat tekevät itselleen ns. pajapassin, johon kerätään leimoja jokaiselta ohjelmapisteeltä. Kun kaikki kolme toimintapajaa on pidetty, palkitaan eniten leimoja keränneet mahtavilla puuhapalkinnoilla, eli todellakin kannattaa osallistua.

Kenelle?
Xstream on kaikille Paattisten ja Moision alueen 1.-6.-luokkalaisille, ei pelkästään partiolaisille.

Hinta?
Pyöreä nolla! Tapahtumat ovat täysin maksuttomia, eivätkä vaadi sitoutumista mihinkään. Paikanpäällä on tarjolla maksutta vettä ja mehua janoisille puuhaajille, sekä pieni kahvio, josta voit ostaa pientä evästä, herkkuja ja muuta juotavaa.

Kuka ja miksi?
Xstream toimintapajat järjestää partiolippukunta Vaakun Vartijat Paattisilta osana vuoden 2016 yhteisvastuukeräyksen projekteja syrjäytymisen ehkäisemiseksi, sekä lasten ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseksi.

Missä ja milloin?
Toimintapajat pidetään Paattisten seurakuntatalon sisätiloissa ja piha-alueella, osoitteessa Paattistentie 857, Paattistten Salen ja kirkon vierellä

21.4. klo 17.30-20.00: ”Kaboom!”
19.5.klo 17.30-20.00: ”Game on”
9.6. klo 17.30-20.00: ”Spläsh”

Ohjelmapisteet ovat toiminnallisia ja monet ulkotiloissa, joten varauduthan siihen myös vaatetuksessasi. Kiitos!

Lisäinfoa?

Tapahtuman facebook sivut

Tapahtuman instagram tili