Yhteystiedot

Johtokolmikko

Lippukunnan johtokolmikko vastaa lippukunnan päivittäisen toiminnan johtamisesta ja muun johtajiston ohjaamisesta. Lippukunnanjohtaja vastaa lippukunnan koko toiminnasta ja yhdistyksen hallinnosta. Pestijohtaja ohjaa muita johtajia pesteissään sekä vastaa kouluttautumisesta ja perehdyttämisestä. Ohjelmajohtaja vastaa, että partio-ohjelma toteutuu sekä ohjaa ja opastaa ryhmien johtajia viikkotoiminnan toteuttamisessa.

Lippukunnanjohtaja

Oliver Pitkänen, p.0400 522229, pitkanen.oliver@gmail.com

Pestijohtaja

Tero Lahti, tsslahti@gmail.com

Ohjelmajohtaja

Julia Mäkinen, julia.makinen@partio.fi

Turva-aikuiset

Lippukunnan turva-aikuisiin voi olla yhteydessä mikäli ryhmässä tai tapahtumissa ilmenee ongelmia kuten kiusaamista tai jos lapsen osallistumiselle on muunlaisia haasteita kuten sairaus tai muuta luottamuksellista.

Oliver Pitkänen, p. 0400 522 229 pitkanen.oliver@gmail.com
Tero Lahti, p. 0400 791200 tsslahti@gmail.com

Jäsenasiat

Jäsenrekisterinhoitaja vastaa jäsenrekisterin ajantasaisuudesta, uusien jäsenien lisäämisestä sekä partiosta eronneiden jäsenyyden päättämisestä. Mikäli jäsenyyteen liittyen tulee kysyttävää tai haluat päättää partion jäsenyytesi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.

Tero Lahti, tsslahti@gmail.com

Raha-asiat

Rahastonhoitaja

Tiina Tähtikari, ttahtika@gmail.com

Laskutusosoite

c/o Tähtikari, Jaakolantie 23 21340 Tortinmäki

Y-tunnus

2951663-3

Yhdistyksen hallitus

Oliver Pitkänen, puheenjohtaja
Anni Veräjänkorva, sihteeri
Minna Kraama
Tero Lahti
Julia Mäkinen
Tiina Tähtikari

Lippukunnan kolo

Vaakun Vartijoiden kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Paattisten seurkuntatalon tiloissa. Kolon ulko-ovi on seurakuntatalon kauemmassa päädyssä.

Paattisten luontopolun laavu

Vaakkujen kokoukset pidetään välillä luontopolun laavulla tai luontopolulla. Jos kokous ei ala kololta, tapaamme silloin luontopolun parkkipaikalla Männistöntien ja Paattisten tien risteyksessä.