Kauppakassi-rinki

Tarvitsetko apua ruokaostosten, lääkkeiden tai muiden tarpeiden hankkimiseen kotikaranteenin vuoksi? Vaakun Vartijat pyörittää kauppakassi-rinkiä Paattisten ja Tortinmäen, sekä mahdollisuuksien mukaan Moision ja Yli-Maarian alueella. Tarkoituksena on auttaa ruokaostosten ja muiden välttämättömien tarpeiden hankinnassa COVID-19 viruksen riskiryhmiin kuuluvia eli yli 70-vuotiaita, sairaita ja muita kotikaranteeniin joutuneita.

Ota yhteyttä sähköpostitse: kauppakassi@vaakunvartijat.fi

Tai puhelimitse: Oliver Pitkänen p. 0400 522 229

Sähköpostitse yhteyttä ottaessa kirjoita viestin otsikoksi ”kauppakassi” ja kirjoita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja asiointisi kohteen (ruokakauppa, apteekki, tmv.).

Yhteydenottosi jälkeen joku rinkiläinen ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmin asioinnin hoitamisesta. Ilmoitamme etukäteen yhtyettä ottavan rinkiläisten nimen ja puhelinnumeron mahdollisten huijausyritysten estämiseksi.

Mikäli tilanteesi vaatii taloudellista tukea perustarpeiden täyttämiseksi, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi seurakunnan diakoniatyöntekijä Tanja Jylhävuoreen (p. 040 341 7370).

Mukaan vapaaehtoiseksi?

Ilmoittaudu mukaan rinkiin alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen ei itsessään sido mihinkään, vaan kaikki apu toteutetaan vapaaehtoisten mahdollisuuksien mukaan. Osallistuaksesi et välttämättä tarvitse omaa autoa. Myös kaikki ei-partiolaiset ovat tervetulleita mukaan, tämä on kaikkien yhteinen asia. Alaikäiset partiolaiset osallistuvat huoltajansa kanssa.

https://forms.gle/sNW8vSgVkmisAGZW9