Piirileiri Otava2020

Lounais-Suomen partiopiirin piirileiri Otava 2020 järjestetään Rymättylän Maisaaressa. Leirin ajankohta on 22.–29.7.2020. Leirin kohderyhmänä ovat 10–22-vuotiaat seikkailijat, tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Yli 22 -vuotiaat mahdollistavat leirin nuorille. Osallistujiksi ovat tervetulleita myös ei-vielä partiolaiset, partiolaiset muualta Suomesta sekä kansainväliset vieraat. Piirileirillä toteutetaan partion arvopohjan ja partio-ohjelman mukaista toimintaa.

Vaakun Vartijat kuuluvat leirillä Ruskon Maunun Partion kanssa yhteiseen leirilippukuntaan, jonka kanssa majoitutaan, ruokaillaan ja osallistutaan leirin ohjelmaan. Leirilippukunnan johtajina toimivat partiojohtajaharjoitteluaan suorittava Victoria Rumbin, sekä johtajaharjoittelun ohjaaja Oliver Pitkänen.

Leirin hinta on 220 euroa. Leiri laskutetaan yhdessä erässä maaliskuussa 2020. Leirille lähtevällä partiolaisella on oltava maksettuna Suomen Partiolaisten jäsenmaksu.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumisessasi annetut tiedot jaetaan eteenpäin tahoille, jotka niitä tarvitsevat varmistaakseen leiriläisten sujuvan leiriarjen ja turvallisuuden. Näitä tahoja ovat leirin lääkintä, muonitus, pestien osalta HR sekä leirilippukunnan johtajat.

Mikäli olet estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 30.6.2020 asti. Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/). Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön.

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä.

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä (1.11.2019-30.1.2020), jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Jos leirin hinta on esteenä osallistumiselle, voit myös olla yhteydessä lippukunnanjohtaja Oliver Pitkäseen (pitkanen.oliver@gmail.com).

Lisätietoja leiristä löydät Otavan internetsivuilta https://www.piirileiriotava.fi/fi

Kysymyksiin vastaavat myös:

leirilippukunnanjohtaja Victoria Rumbin (victoria.rumbin@partio.fi)

Lounais-Suomen partiopiirin projektityöntekijä Heli Matintalo (heli.matintalo@partio.fi)