Yhteystiedot

Lippukunnanjohtajaan kannattaa olla yhteydessä koko lippukuntaa koskevissa asioissa, pestijohtajaan puolestaana halutessasi liittyä aikuisena mukaan toimintaan. Ohjelmajohtaja koordinoi lippukunnan ikäkausitoimintaa ja eri ikäikausien vastaavat tuntevat kyseisen ikäkauden toiminnan. Ikäkausivastaavan kannattaa olla yhteydessä, jos lapsi tai nuori haluaa mukaan toimintaan kesken kauden. Ikäkausivataavien ja kunkin ryhmän johtajan yhteystiedot löydät ryhmät-sivuilta. Lippukunnan turva-aikuiseen voi olla yhteydessä mikäli ryhmässä tai tapahtumissa ilmenee ongelmia kuten kiusaamista.

Sähköposti

Lippukunnan yleinen sähköpostiosoite palvelee kaikissa asioissa ja kysymyksesi ohjataan oikealle henkilölle.

partio@vaakunvartijat.fi

Käytä jäsenasiat-sähköpostia mikäli sinulla on kysymyksiä jäsenrekisteri Kuksaan, jäsenmaksuun tai partiosta eroamiseen liittyen.

jasenasiat@vaakunvartijat.fi

Lippukunnanjohtaja

Oliver Pitkänen, p.0400 522229, pitkanen.oliver@gmail.com

Pestijohtaja

Tero Lahti, p. 0400 791200 tsslahti@gmail.com

Ohjelmajohtaja

Tiia Angervo, p. 050 440 5543 tiia.angervo@gmail.com

Turva-aikuinen

Minna Kraama, p. 050 5323 919 minna.kraama@gmail.com

Rahastonhoitaja, jäsenasiat, Kuksatuki

Tiina Tähtikari, p. 044 5577354 tahtika@gmail.com

Laskutusosoite

c/o Tähtikari, Tiilentekijänkatu 12 F 23, 20810 Turku

Lippukunnan kolo

Vaakun Vartijoiden kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Paattisten seurkuntatalon tiloissa. Kolon ulko-ovi on seurakuntatalon kauemmassa päädyssä.

Paattisten luontopolun laavu

Vaakkujen kokoukset pidetään välillä luontopolun laavulla tai luontopolulla. Jos kokous ei ala kololta, tapaamme silloin luontopolun parkkipaikalla Männistöntien ja Paattisten tien risteyksessä.