Yhteystiedot

Lippukunnanjohtajaan kannattaa olla yhteydessä koko lippukuntaa koskevissa asioissa, pestijohtajaan puolestaan halutessasi liittyä aikuisena mukaan toimintaan. Ohjelmajohtaja koordinoi lippukunnan ikäkausitoimintaa ja eri ikäkausien vastaavat tuntevat kyseisen ikäkauden toiminnan. Ikäkausivastaavaan kannattaa olla yhteydessä, jos lapsi tai nuori haluaa mukaan toimintaan kesken kauden. Ikäkausivastaavien ja kunkin ryhmän johtajan yhteystiedot löydät ryhmät-sivuilta.

Sähköposti

Lippukunnan yleinen sähköpostiosoite palvelee kaikissa asioissa ja kysymyksesi ohjataan oikealle henkilölle.

partio@vaakunvartijat.fi

Käytä jäsenasiat-sähköpostia mikäli sinulla on kysymyksiä jäsenrekisteri Kuksaan, jäsenmaksuun tai partiosta eroamiseen liittyen.

jasenasiat@vaakunvartijat.fi

Lippukunnanjohtaja

Lippukunnanjohtaja vastaa lippukunnan koko toiminnasta ja yhdistyksen hallinnosta.

Oliver Pitkänen, p.0400 522229, pitkanen.oliver@gmail.com

Pestijohtaja

Pestijohtaja vastaa lippukunnan johtajien ohjaamisesta pesteissään, kouluttautumisesta ja uusien johtajien perehdyttämisestä.

Tero Lahti, p. 0400 791200 tsslahti@gmail.com

Ohjelmajohtaja

Ohjelmajohtaja vastaa, että Suomen Partiolaisten partio-ohjelma toteutuu lippukunnan toiminnassa, sekä ohjaa ja opastaa ryhmien johtajia viikoittaisen toiminnan toteuttamisessa.

Tiia Angervo, p. 050 440 5543 tiia.angervo@gmail.com

Turva-aikuinen

Lippukunnan turva-aikuiseen voi olla yhteydessä mikäli ryhmässä tai tapahtumissa ilmenee ongelmia kuten kiusaamista tai jos lapsen osallistumiselle on muunlaisia haasteita kuten sairaus tai poikkeava käyttäytyminen.

Minna Kraama, p. 050 5323 919 minna.kraama@gmail.com

Jäsenasiat, kuksatuki

Annika Jokinen, p. 0443234367 ajokinen@elisanet.fi

Rahastonhoitaja

Tiina Tähtikari, p. 044 5577354 ttahtika@gmail.com

Laskutusosoite

c/o Tähtikari, Tiilentekijänkatu 12 F 23, 20810 Turku

Lippukunnan kolo

Vaakun Vartijoiden kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Paattisten seurkuntatalon tiloissa. Kolon ulko-ovi on seurakuntatalon kauemmassa päädyssä.

Paattisten luontopolun laavu

Vaakkujen kokoukset pidetään välillä luontopolun laavulla tai luontopolulla. Jos kokous ei ala kololta, tapaamme silloin luontopolun parkkipaikalla Männistöntien ja Paattisten tien risteyksessä.